WELKOM BIJ STEK

Je eerste koopwoning, je eigen plek; je vindt het in STEK. Hier, in de levendige Enschedese wijk Boswinkel, komen 26 moderne en duurzame woningen met tuin. Ideaal voor gezinnen en stellen. Met de stad vlakbij, het winkelcentrum om de hoek en gelegen tussen twee fijne parken waar je heerlijk kunt sporten, ontmoeten en relaxen. Best een lekkere plek dus om te starten met je eerste koopwoning of om de volgende stap in je wooncarrière te zetten. Alles voor jezelf, in je eigen stadje. Niet gek toch? Dát is STEK!

De verkoop van de woningen is gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Je kunt je nog inschrijven. Bekijk welke woning bij jou past.

Een nieuw stukje Enschede

STEK ligt in Boswinkel. Een gezellige wijk uit de eind jaren ‘50 en begin jaren ‘60 van de vorige eeuw die nu een opmerkelijke metamorfose ondergaat. In de ruim opgezette en groene wijk worden oude woningen en flats gesloopt om plaats te maken voor eigentijdse nieuwbouw. Daarmee ontstaat een nieuw en vooral stoer stukje Enschede waar het heerlijk wonen, leven en beleven wordt. En dat op nog geen 10 minuten afstand van het bruisende centrum.

De verkoop van de woningen is gestart.

Enschede verlegt grenzen

Stek, jouw plek, jouw thuis

De voordelen van nieuwbouw

Een woning kopen in deze tijden? Juist nu! Nieuwbouw heeft namelijk heel veel voordelen. In STEK wordt je woning gebouwd met hoogwaardige materialen. Dat zorgt ervoor dat je de komende jaren nauwelijks omkijken hebt naar het onderhoud. Ook is het kopen van een nieuwbouwwoning een goede investering. Je koopt tenslotte een woning die al direct voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Op lange(re) termijn zie je dit terug in de waardevastheid van je woning. En oh ja, dankzij alle duurzame energietoepassingen krijg je bij veel geldverstrekkers een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

Planning

Onder voorbehoud

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Het zaadje voor STEK is geplant. De komende maanden groeit het misschien wel uit tot jouw nieuwe woonplek. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor de nieuwsbrief en laat gelijk jouw woonwensen achter.