Een geweldige stek

STEK wordt jouw nieuwe plek in de wijk Boswinkel. De wijk ligt ten zuiden van de Enschedese binnenstad en is goed bereikbaar met de auto en het OV. De wijk heeft een eigen winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen, een aantal kleine restaurants, een drogist een groenteboer en een bakker. Ook is er een basisschool. Ben je op zoek naar meer? Dan fiets je binnen tien minuten naar het centrum van Enschede.  

Voor iedereen

In de bruisende Enschedese binnenstad kom je ogen en oren tekort. Je vindt er een enorm aanbod aan winkels, speciaalzaakjes, culturele hotspots en tal van restaurants en cafés rondom de oude markt, het gezelligste horecaplein van Twente. Enschede is echt zo’n stad voor iedereen. Waar je leeft en beleeft, woont, werkt en studeert. Het is vooral ook een ondernemende, creatieve en groene stad, waar ook jij je zeker thuis zult voelen. 

Stad en land

In Enschede is altijd wat te zien, te doen en te beleven. Van popconcert tot museumbezoek en van fietstocht tot heerlijk dagje shoppen of luieren in een stadspark. Houd je ook van de natuur? Enschede is met afstand ‘het mooiste landgoed’ van Nederland. Prachtig gelegen te midden van mooie natuurgebieden. Waar onthaasten nog mag en je eindeloos kunt struinen over glooiende landschappen en kunt proeven van de heerlijkste streekproducten. 

6 hotspots in Enschede

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Het zaadje voor STEK is geplant. De komende maanden groeit het misschien wel uit tot jouw nieuwe woonplek. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor de nieuwsbrief en laat gelijk jouw woonwensen achter.