Een stoer stukje Enschede

STEK ligt in Boswinkel. Een gezellige wijk uit de eind jaren ‘50 en begin jaren ‘60 van de vorige eeuw die nu een opmerkelijke metamorfose ondergaat. In de ruim opgezette en groene wijk worden oude woningen en flats gesloopt om plaats te maken voor eigentijdse nieuwbouw. Daarmee ontstaat een nieuw en vooral stoer stukje Enschede waar het heerlijk wonen, leven en beleven wordt. 

Niet gek, zo'n plek

In STEK bouwen we voor jonge mensen die op zoek zijn naar een betaalbare eigen plek. De 26 woningen zijn qua woonoppervlak en indeling gelijk aan elkaar en ogen robuust en stoer. Zo hebben ze een open keuken aan de voorzijde van de woning en een tuingerichte woonkamer. In de tuin is een berging. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer met douche. De ruimte op de tweede verdieping deel je in zoals jij dat wilt. Kortom; helemaal niet gek, dat STEK!

Woningtype Ficus

Van dit type worden er 12 gebouwd in STEK. Ze hebben een woonoppervlak van 118 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Je woning wordt compleet opgeleverd met een keuken met alle apparatuur en een volledig ingerichte badkamer met wastafel, toilet en douche. In je tuin vind je een ruime berging voor je fietsen. Enkele woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein, de overige woningen parkeren aan de voor- of achterzijde in het openbaar gebied. 

Woningtype Yucca

In deze stoere starterswoning kun je alle kanten op. De begane grond is lekker ruim met volop plek voor een open keuken en een royale zithoek met uitzicht op je tuin. Een keuken met apparatuur, een volledig ingerichte badkamer, drie slaapkamers op de verdieping en een mooie ruime zolder waar je eventueel nog een extra slaapkamer kunt realiseren maken je woning helemaal compleet. 

Stek, jouw plek, jouw thuis

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Het zaadje voor STEK is geplant. De komende maanden groeit het misschien wel uit tot jouw nieuwe woonplek. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor de nieuwsbrief en laat gelijk jouw woonwensen achter.