Wonen in STEK: ervaringen van een koper

Wat maakt het wonen in STEK uniek? 

Ontdek waarom Geertje, moeder van Simon, heeft gekozen voor STEK. "Je woont mega dichtbij de stad van Enschede, een leuke binnenstad op slechts tien minuten fietsen. Ook ben je met tien minuten buitenaf. Boswinkel is groen, en dat maakt het hier zo bijzonder." Kijk de video en zie waarom STEK de ideale plek is om te wonen. 

 

Een compleet huis 

Op dit moment woont Geertje in een appartement op de derde verdieping. Op zoek naar een tuin, kreeg Geertje oog voor STEK in Boswinkel. ''STEK biedt complete woningen met een keuken en badkamer. De tuinafzetting is zelfs al gemaakt. Een mooi compleet huis." Ontdek meer in de video over het wonen in STEK en de voordelen van een nieuwbouwwoning.

 

LIV wooncoach

Maak samen met LIV de keuzes voor jouw woning in STEK. Geertje is erg enthousiast over LIV. "Met de kopersbegeleider kijk je naar de verschillende keuzes voor deuren, stopcontacten en meer. Je krijgt echt een goed beeld van hoe jouw huis wordt opgebouwd. Dat maakt het heel bijzonder. Kijk de video en zie hoe Geertje haar keuzes maakt. 

Wonen in STEK - Nog enkele woningen beschikbaar!

Wil jij ook net als Geertje wonen in STEK? Dat kan nog! Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Bekijk de website voor meer informatie en wie weet word jij wel de nieuwe buur van Geertje in. Meteen het aanbod bekijken? Klik dan hier.

Meer Updates/nieuws

Weer een woning binnen STEK verkocht

04-12-2023
Het nieuwbouwplan STEK in Enschede is een heel enthousiast stel rijker. 

Welke woonstijl past bij jou?

12-05-2023
Hoe ziet jouw nieuwe STEK er straks uit? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Ga jij voor Layerd Spaces, Sustainable Hedonism of voor...

Inschrijven kan nog steeds!

10-05-2023
Je kunt je nog steeds inschrijven op één of meerdere woningen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Het zaadje voor STEK is geplant. De komende maanden groeit het misschien wel uit tot jouw nieuwe woonplek. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor de nieuwsbrief en laat gelijk jouw woonwensen achter.